Viata din Emirate

Cum este viata in Emirate, ce lucruri noi am descoperit aici, care sunt diferentele intre un trai si altul, intre mentalitati, obiceiuri si traditii.

Putin din partea umanitara a Emiratelor

Probabil ca este partea care se vede cel mai putin si care nu este atat de mediatizata, si nici nu este de mirare. Sunt atatia oameni cu probleme incat probabil le-ar fi imposibil sa-i ajute pe toti. Recent am citit in presa locala despre cazul unei mame cu doi copii care s-a refugiat in moscheea aeroportului din Dubai dupa ce s-a vazut in imposibilitatea de a se re-intoarce in tara de origine, pasaportul fiindu-i luat de catre spitalul in care a nascut (deoarece nu a putut plati cheltuielile aferente) si fara bani pentru a mai plati chirie.

Doamna respectiva a petrecut 4 zile impreuna cu copiii in moscheea aeroportului, fara nici un ajutor din partea nimanui (sotul dansei neputandu-se intoarce din cauza vizei) pana in momentul in care autoritatile au intervenit. I-au cumparat bilete de avion, au platit cheltuielile datorate spitalului si au anulat toate amenzile aparute in urma depasirii vizei de sedere.

Puteau foarte usor sa spuna ca nu este responsabilitatea lor, nu? Si totusi nu au facut-o…

link catre articol aveti aici (http://www.emirates247.com/news/emirates/arab-mom-kids-stuck-at-airport-for-4-days-2014-11-07-1.569206)

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: