Viata din Emirate

Cum este viata in Emirate, ce lucruri noi am descoperit aici, care sunt diferentele intre un trai si altul, intre mentalitati, obiceiuri si traditii.

Apusuri in Emirate

Venind dintr-o parte a lumii in care soarele nu este o “prezenta atat de arzatoare” trebuie sa recunosc ca primul lucru care imi lipseste din aceasta privinta este ploaia; ploaia adevarata, cu stropi mari, care te invita sa deschizi fereastra dupa ce a trecut ca sa respiri aerul inca umed dar totusi proaspat. Aici ploaia isi face simtita prezenta destul de rar, chiar foarte rar si atunci cand se intampla sa ploua multi isi spun un “Doamne ajuta” pentru ca aici ploaia nu aduce nimic altceva decat strazi blocate, inundate,¬†trafic mai groaznic decat de obicei si bineinteles nelipsitele accidente (dar si nelipsitii soferi care nu au altceva mai bun de facut decat sa se holbeze la accidente).

In asteptarea ploii (parca ar prinde bine o schimbare in aer) nu imi ramane altceva de facut decat sa ma bucur de apusurile de soare de aici in speranta ca poate, poate, maine vor cadea cativa stropi.

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: