Viata din Emirate

Cum este viata in Emirate, ce lucruri noi am descoperit aici, care sunt diferentele intre un trai si altul, intre mentalitati, obiceiuri si traditii.

De prin tara, de prin lume

Aici m-am gandit sa punem retetele care va plac mai mult sau intrebari referitoare la acestea…

Single Post Navigation

3 thoughts on “De prin tara, de prin lume

  1. Da, eu chiar am o curiozitate: cum se face hummusul?

    • Eu il prepar in modul urmator:la o cutie de naut folosesc 3 linguri de tahini ( pasta de susan), o jumatate de cutie de iaurt (din aceea de 170g), sare dupa gust si ulei de masline. Le pun in robotul de bucatarie si adaug uleiul de masline pana ce compozitia devine o pasta fina.

      • Maria Chahoud on said:

        Reteta facuta in casa .
        Se pune la imiuat de sera pina dimineata boabele de naut .
        Pui apa si le fierbi cu putina sare ,si cind sunt aproape fierte pui un vif de cutit bicarbonat de sodiu ,se imoaiea mult mai bine si il puteti prepara in mult mai multe feluri ,ca pasat,boabea cu tahiana pe deasupra ,sau fate ,daca sunteti interesati la cererea vostra va dau retetele si felicitari Emanuela asa cum te-am cunoscut o fata minunata ,asa avem ocazia sa tinem legatura oriunde voi fi.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: